04/11/08

Fotos Bombers en lluitta in Barcelona

Banderoles de protestation sur la façade d'une caserne de pompiers à Barcelone

Des photos et des vidéos de leur mobilisation sont visibles sur : http://www.plataformabb.org

Ce site explique les raisons de l'action collective menée par les pompiers. Mais les textes sont en espagnol et donc plutôt réservez à ceux qui connaissent cette langue. A moins de faire bon usage des outils Google de traduction.

23 octubre de 2008

La Coordinadora de Conveni es dirigeix a tots els bombers per informar que el dia d'avui 22 d'octubre de 2008 hem estat convocats pel Sector de Seguretat i Mobilitat per realitzar una reunió de treball sobre temes organitzatius i del Parc del Port.

En aquesta reunió, la Coordinadora ha manifestat al Sector la més enèrgica protesta pel tractament repressiu i la criminalització de les manifestacions de bombers així com la decisió de no participar en cap reunió de treball que no tingui relació amb el conveni o amb la retirada de denúncies derivades d'actuacions policials. Consegüentment després de realitzar la nostra protesta formal, hem abandonat la reunió.

Igualment, la Coordinadora de Conveni ha sol·licitat una reunió amb la Regidora de Seguretat i Mobilitat, Assumpta Escarp, per demanar explicacions sobre la desproporcionada actuació de la Guàrdia Urbana en la manifestació del dia 16. La Coordinadora sol·licita una rectificació immediata dels mètodes utilitzats com a condició prèvia a la normalització del que ha de ser una negociació de conveni serena i responsable.

Fem una crida a tots els bombers perquè secundin i recolzin les accions de resposta a aquesta provocació i s'abstinguin de realitzar qualsevol acció hostil que no hagi estat debatuda i aprovada per la Coordinadora per evitar qualsevol provocació interessada que perjudiqui al Col·lectiu.

Avui més que mai necessitem demostrar que som un bloc sòlid amb capacitat per donar resposta amb fermesa i de manera disciplinada a qualsevol circumstància que es produeixi al llarg de la negociació del conveni. Cap fred i cor calent.